paus

Kommer inte uppdatera så mycket då jag har tröttnat lite på detta..

Kan iaf tala om att vinter kläder är nu fixat!! =)

bara handskar kvar sen blir d å dra till fjällen hela dan!! (tänker på smurfarna)

http://www.youtube.com/watch?v=c72__LlzY2I


see you in time...

it is the end

lägger nog av med bloggandet o allt....

...




.........mår inge bra idag.......





See you later

mår absolut inge bra alls :/ fryser som tusan, förkyld, ont i huvudet o ont u magen :( dennis är också sjuk så d är säääkert någon jäkla skit vi har åkt på nu ;(

idag var d ialf premiär för "familjen annorlunda" igen på kanal 4 kl 20,00 missa ni den? reprisen är tio i två på söndag kanal fyra så klart :P de var en familj som var med sen förra året :) som vanligt är d alltid en familj som är tråkig men men :P tur som är så är d inte så mycket om dom :P

näe ska nog ta o dricka något varmt som tee lr ngt, hatar de men måste göra ngt åt min hals alltså.. usch!!

åker hem till mamma igen den 25e januari o är där ett tag för att vara med familjen, magnus o felicia kommer dit också :) magnus ska ialf till sommarstugan o fixa lite där och jag o felicia ska bara vara.. ska försöka gå på disney on ice med henne :) hon har tjatat så länge nu på att göra något med mig själv.. Under jul så tjatade hon på mig att hon bara MÅSTE komma till mig i sommar för att gå till lekparken :P Å jag sa att hon är välkomen närsom men d beror ju på dagiset osv sa jag.. Men men mysigt ialf :)

Vi kanske drar till sälen iår, ÄNTLIGEN tar vi itu med traditionerna som vi har haft sen jag var liten skit unge.. Blev ju mindre resor pga jag flytta till örebro o magnus jobbade för mycket sen kom felicia o ja, tiden räckte inte till men nu så.. Faen vad jag ska åka skoter dåå!! :D Mohahaw!! Magnus letar ialf stugor, får hoppas han hittar någon bra.. Skulle vara mysigt om vi fick hyra huset där jag var -93 det var så mysigt .. helt sagolikt!  utanför huset så minns jag att jag, berra o pappa byggde en massa tunnlar i snöhög o d var så kul, sen gick vi in o busade o hade oss.. O jag vart så sur för att jag inte fick sova med magnus o berra uppe på loftet :P Men jag var för liten o jag brukade gå till mamma o pappa i sömnen så de tyckte att jag inte skulle sova där uppe för de var en stege ner :P Men jag fick d, fast magnus fick ligga i öppningen :P Haha stackarn!! =)

Pratade med magnus förut o han hade -31 grader :S Mamma hade -18 o jag vet inte vad vi har för den e trasig, skit skit! men men..

Men d sägs bli bättre nu d ska bli mildare längre upp i landet o mer söder ut ska d bli kallare :P Haha vädret är bra knepigt ibland ksk d blir en ny "day after tomorrow" hahaha..

Btw, ebba har fått en brorsson :) Grattis Ebba!

Näe, jag har ingen motivation till bloggandet längre, tröttnat på detta o facebook, msn o allt det där.. Har tröttnat på sms också d är så mycket enklare o bara lyfta luren o prata ist men jaa, jag är bara knäpp just nu så ha överseende med det..

Lisa - Du är inte dum ;) Filmen var bra men jobbig :P

TinA - Komedi vet o tusan om den filmen är de men kolla sf's sida.. Finns en till bra film som kommer med han som spelade bond förut u vet? Percy Jackson - Kampen om åskviggen (Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief) Pierce Brosnan hette han :P


oj långt inlägg men men ursäkta om d vart någe stavfel någonstans men ligger ner så att ni har överseende med de..

Godnatt o hoppas ni har haft en bättre måndag än jag.. <3

Klump i halsen

Ont ont ont i magen o har en sån där spy klump i halsen ksk fått vinterkräksjukan? :S Nej fy faen..

I morgon äre ialf skoldags igen, ser ärligt talat inte fram emot d.. E så seg o trött o ja nej usch.. Vill bara ligga under täcket o dö känns d som..

Sitter just nu o småpratar med TinA på msn o så annars så händer d inte alls möe..

Hade en knepig dröm i natt om en gammal vän, nåja it is just dreams..


soft dag

Ligger i sängen o e helt död i kroppen vill inte gå upp.. D är så kallt så jag tänker nog ligga under täcket hela dan!! Lr inte :( Behöver lite motition faktiskt så d blir nog att gå en LITEN sväng idag.

Lisa den dumme tipsa mig om en film "my sisters keeper" lr ngt o visst den var bra men fy faen vad man böla!! Nej aldrig mer en sådan film alltså!! :( Ni som inte vet så handlar den om en liten flicka som heter Anna o hennes syster Kate som är sjuk i leukeumi och ja, nej usch den är så sorglig!! :(

Annars så tvättade vi igår så skönt så ^^ Så idag ska jag renbädda sängarna o för d är så HÄRLIGT med nybäddade lakan o de, MYS MYS!!

Var till läkarn i tisdags o allt såg bra ut inga komplikationer än så länge skönt d ialf :) Att de håller sig som d ska göra..

Nej, ska nog ta o göra någon nytta som o lägga mig på kudden igen (A)


ALLT BARA FLÖT IDAG

wihoo allt gick bra idag.. o dagen bara fortsätter o gå bra.. :P har gjort en intresseanmälan på två lgh o för första gången PÅ LÄNGE så står jag bland de 10 första!! jag bara längtar tills d blir flytt o får hoppas d blir snart <3

Har en sån längtan att åka ner till TinA också men ska spara pengar nu och sen ska jag å lisa åka ner till våren har vi bestämt så d inte blir så jobbigt o köra.. så vi två ska ner till tina och ha en girls night! :D o jag ska strosa inne på gekås o ni vet nog vilken avdelning.. Tihihihihihihi! =)

Annars gör jag inte så mycket just för tillfället, borde göra läxan som sagt men den vill inte samarbeta med mig..

Blääääääääääää!!


Bild resume 2009

Alla hjärtans dag förra året (feb)

Mars förra året

Jag blev 22 med alla nära o kära bland mig i Juni

Åkte motorcykel första gången i mitt liv Juli

Blev svart hårig igen i Juli

Var till lek o bus landet för första gången med Felicia i augustig

Barnvakt åt Felicia i augustig :)

Var hos tina i augustig :)

Första utgången någonsin tillsammans september

Började praktisera i Karlstad i november - december

Första julen i Dalarna :)

GOTT NYTT ÅR!! 2010 BLIR ETT SUPER ÅR D VET JAG BARA!! :D



2010

Vart ett par nya varma skor igår behövdes verkligen för jag fryser så förbaskat om mina fötter :(

Dennis har börjat hosta äckligt :( Bara han inte smittar mig så :(


Har en läxa som jag måste göra oxå men jag fattar ingenting :(

Nåväl, får väl göra den snart den ska vara inlämnad den 11e så har lite tid på mig ialf..

Ska nog gå o lägga mig brevid dennis o softa vid teven lr ngt..



God fortsättning på d nya året! :)

Btw, vad har ni för nyårslöften?

RSS 2.0