Idiot gris stövel

Allt bara brakar loss..


Idag vart jag skit arg.. På helt fel person men hon var o också hel knäpp! Ringde till sjukhuset för att få besöka läkare för att få intyg till handikappersättningen och hon började babbla om att jag inte har varit där på länge och att jag behöver en REMIS ifrån försäkringskassan!! Sen NÄR skriver försäkringskassan ut remiser sa jag? Och hon bara " ja men detta är ju ett proffsigt sjukhus och du förstår väl att jag inte bara kan boka tid till läkaren bara för att du vill ha ett intyg?" Och sen började hon prata om att jag inte har varit där på evigheter och då brast det.. Då sa jag " men ursäkta mig att jag väljer att gå till läkaren i Göteborg som vet om min hörapparat osv när ni inte förstår er på det och sen har jag gått i skolan här och bara kommit till er när det verkligen har krisat sig. Och ja.." Och hon bara " ja men det får vi se hur vi hör med detta men vi behöver ändå en remis från försäkringskassan för detta" Och då vart jag tvätsur och sa att hon skulle be den sjuksköterskan jag pratade med i fredags att hon ska ringa mig så fort är tilllbaka.. Och sa hejdå och la på bara.. FY faen vad det finns folk alltså..

Sen så har mamma vart inne på psyk idag, så jag vet inte hur jag ska göra för att göra det bästa för henne alltså.. Jag vill bara åka dit och dit och bara spark!! Men d går ju inte för då blir jag väl polisanmäld men vad faen så här gör man bara inte!! Visst om man är 15 år lr ngt me vad faen!

Ja usch, folk flyttar dit och hit så kanske dags för oss nu också? Har ialf kollar runt lite och vem vet vad som sker.. Sa till mamma ialf att d finns lgh att få här så det är bara att flytta hit ifall hon inget hittar i KD men d är klart.. Hon har sina vänner och träning osv där så kanske bäst så och sen har hon Berra där också fast ja, vi får se vad som sker..

Ska ialf åka hem nu snart ialf, får se när d sker.. Ska ialf till Filipstad på lördag på marken med Dennis och Jon troligen får se om Lisa följer med..

Och jag har bestämt mig att åka ner till TinA snart, behöver verkligen d komma bort lite och prata strunt och umgås med henne min lilla einsteain..

"Det ordnar sig"

Äntligen har d fixas sig med CSN så nu får jag pengarna någongång denna vecka så nu äre bara d sista på handikappersättningen som skall fixas.. Ganska skönt ändå att allt ordnar sig..

Fick veta igår att de andra i min klass har fått uppgift nummer 3 men inte jag.. Så då belv så klart jag nervig och bara "men då har de inte fått de andra" o jaa, jag blev ju så klart nervös osv.. men ringde dit idag och hon sa att hon hade fått de o att hon ska maila mig den trejde uppgiften så får hoppas d kommer fram ialf!! :)

annars så händer d inte så mycket..

har sån lust o åka ner te tina åxå.. baah!!

ska nog göra lite nytta nu som städa lite lr ngt..

Full fart

Åkte hem te mamma i tisdags och tog resten av grejjerna som är mina till berra och jag sov där för vill inte vara hos mamma när HAN är där så..


Detta hade berra på sin toa ^^



Sov där och åkte te mamma på onsdags morgon igen och umgicks lite sen drog jag till udden och började elda och så för felicia o magnus skulle komma så de kom och vi fikade och så, d var trevligt :)



Sen på torsdag så åkte vi in te karlstad och grejjade lite, och vi sov över med tanke på mamma var själv så d var också mys. Jag, Magnus och berra drog på bio på torsdagskväll o d var också trevligt, tack berra :)

Sen på fredags morgon drog jag o magnus te elgiganten, biltema, expert, siba, hälsokost, obs och netto för ärenden och vi var tebaka vid 2 så fyra timmar tog d ^^ magnus teve har brunnit upp så han kollar en ny men han väntar lite te.. ^^ Kanske smart d, de kommer ut nya teve apparater nu i slutet av sept, okt.. så jaa :)

sen åkte vi hem te mamma och där hade felicia o hon bakat bullar, mums! sen så åt vi lite mat och åkte te udden igen och grejjade där, och sen på lördags ,morgon åkte vi upp te mammas moster och hälsade på lite. hennes gubbe hade åkt in och fått hjärtinfarkt :S så hoppas han mår bättre nu ialf!!

sen grejjade vi med att ta ner träd och grejjade lite så, jag o felicia satt i min bil och hade musik o var coola^^


sen vart d fika och hemgång för mig, felicia och magnus.. berra och mamma åkte också hem te sina hem..

så, jaa, får väl se om jag drar hemåt nu te veckan också men nu ska jag ialf fixa min inlämningsuppgift..


Jobb jobb

Har letat och skrivit och en massa, men nä.. Vart och fixat på arbetsförmedlingen idag och skrivit av mig där så jag får CSN så fort som möjligt så vi får hoppas d blir snart.. Så de skickar papperna så jag går en sväng te SC och lämnar det så jag får dem snart..


I morgon drar jag ialf hem te morsan en sväng och umgås lite och sen ska jag hjälpa de med taket troligen.. brorsan o felicia kommer väl ner på onsdag vad jag har förstått så :)  D blir mys!



Sen hem på fredag eller tidigare då d blir födelsedagskalas för Dennis som fyllde i söndags..

Ja, så jag säger god natt 

Full dag

Jadu, idag har jag vart vaken länge och jag har vart flitig idag, håll på med en massa saker på skolan. Jag har tillomed börjat lite med första läxan nu så jag slipper göra d under helgen och ha roligt då. så jaa, jag ska finputsa allt i morgon och så men nu blir d nog natten!!

Så vi får höras i morgon, natti natti på er gott folk!

bästa som finns är mamma

Hallå i stugan.

Har fart och flängt ganska mycket nu idag och i söndags ialf.

I lördags så kom jon, emil, Björn och så kom lisa förbi också vi hänge lite och sen så vart d utgång för resten av folket förutom jon, mig o lisa. lisa o jag satt kvar en liten stund sen vart d att vika alla kläder för jag har rensat hela garderoben igen, så nu har jag vart och skänt en hel del så d känns skönt att ha gjort en god gärning. Sen i söndags åkte jag hem till mamma och hämtade mina saker i förrådet så nu får d inte plats med någe mer så jag ska be Berra ta resten av sakerna om han nu får plats. Han är ju ändå bara en person så, o han har förmodlingen större förråd också.

sen har jag inte gjort mycket, igår vad jag o lisa te 019 o kollade in läget o d ser ut som förr i tiden, men haha nej inte att jag går dit igen inte..

Sen idag har jag vart te utbildningen och tackat ja, ringt csn och sagt att jag ska byta utb och så så jag får rätt bidrag. Så d sen var jag till virginska och fixade ett audiogram ett nytt så d var nice, var te försäkringskassan med det också så nu hoppas vi på att få handikappsersättning igen..

vart inge kräftskiva i helgen på grund av en massa saker så vi får se vad som sker ialf.. dennis fyller år på söndag och han ska te läkarn på fredag så vi får se om vi åker te bålsta lr hur vi gör. Lite svårt när jag inte vet med min utbildning nu också men får schema o allt i morgon så får hoppas d löser sig ialf  :)

nej ska göra lite mat nu innan jag ska te lisa en liten sväng.


Min mamma är d bästa som finns! Jag älskar dig mamma <3


Nattmössan

Idag har jag glott sist säsongen av greys som jag har hemma o sen vart jag till Lisa o hjälpte henne lite sen spöade hon mig i 500 fast jag spöa henne först i skit gubbe o stress vart d lika tror jag. Hon kommer hit på lördag troligen :)

Nattis igen......

Blir nattblogg idag med, har kollat böcker inför min återkomst till skolbänken och tänk tre av fyra böcker har utgått så hur i Norden ska jag kunna få tag på böckerna? Har ialf frågat brorsan o han skulle kolla på hans jobb , lite tur ialf att ha kontakter :) Annars har jag bara dött på soffa. O glott greys. Idag hade jag faen lust att döda två personer hur i HELVETE kan man göra så? Utan någon JÄVLA respekt? Jag blir rasande!!!!!!!!!! Ska sova nu o hoppas morgon dagen blir bättre. Jag älskar dig <3

Nattblogg från mobilen

Skriver ifrån dennis mobil för jag ligger i sängen o e helt död typ.. Har ialf idag varit på CSN och försäkringskassan o fixat o tack Ebbe som följde med!! Sen låg jag hemma i soffan och titta på början ifrån Greys serien, mysigt värre!!!!! Nej nu säger jag gonatt

ÄNTLIGEN NÅGOT GOTT

Jaaaa!! Äntligen händer d något gott utav allt skit som har skett under de senaste veckorna!

NU äre inte länge kvar tills jag börjar skolan igen, ska dit på upprop den 1a september, fick papperna idag!! Så jag ska kolla CSN och sen alla böcker osv, mycket o göra egentligen.. Ska banne mig fråga TinA om lite om CSN hon är ju insatt i det där, sen så ska jag faktiskt kolla också om de andra bidragena hon pratade om..

YEEES!!




S O L

Ja d har inte hänt så mycket här inte. Var o badade igår med björn och Dennis fast jag höll mig mer på stranden o solade mer på min solbrända kropp ^^ I år ska jag faen bli brunare än ifjol :P Sen på kvällen så drog jag till Lisas nya lokal då de ska flytta hunddagiset till en större lokal så jag hjälpte de lite med det för d behövs målas, spacklas, skruvas och grejjas så d gjorde jag.. Skruvade ialf :P haha nåväl..



idag var vi och badade också var ännu varmare än igår och d var så skönt så :) Sen drog vi hem och björn käkade hos oss och sen drog dennis o björn iväg till han, var tänkt att de skulle te kim men kim har dragit till gävle :P Så där sprack den iden så jag vet inte vad d har tänkt sig idag :P Jag skulle te lisa men jag vet inte hur d blir med d.. Får nog ta o vika tvätt och sånt där grejs, behövs verkligen.. För tvätthögen åker från sängen o te soffan fram o tebaka :p Lite DRYGT!!



Magnus, marika o felicia var ju här o de sov över så mysigt så :) D har inte vart här sen jag tog studenten över dan.. brorsan sov ju iof över då men när de alla tre var här så vare när felicia var en liten DRET unge.. o innan dess vare nog när jag gick på högstadiet så d är evigheter sen så d var verkligen MYS när d var här <3


Ja, d är väl d som har hänt.. I helgen så ska jag ialf SOLA för d ska bli super varmt, sen blire nog inte så mycket kommande veckan då jag ska ringa te utbildningarna jag har sökt och höra lite mer med böcker osv.. Sen blire att dra te sommarstugan o vara där lite och sen blire kräftskiva, JIPPIE!! Längtar, måste fixa lite lekar.. Men alltså jag har faen idetorka näre gäller att komma på lekar, frågorna alltså te lekarna, så någon som har några ider släng iväg ett sms så förklarar jag mer vad d är för lekar.. kan inte skriva d här för vet inte om min svärmor läser lr om min bror läser så d förstör d hela lite ^^ Hehe

Bjuder på lite bilder också.. 

LIFE SUCKS!

Hmm, allt bara skiter sig känns det som.. Dit o dit och dit.. Brorsan ringde förut och det vart ett känslosamt samtal.. Vet inte om jag ska åka hem eller inte , vet att brorsan vill till Äppelbo i helgen med tanke på flygfesten men mamma kan inte ta hand om felicia själv så det lutar nog mot att jag åker dit.. Fast jag vet inte, vi skulle höras i morgon...

Känns bara som allt lust/kraft är ur mig just nu...

Hmm, ja Felicia, Magnus o Marika sov ju här från måndag till tisdag d var mys, verkligen mys! Kommer upp lite bilder senare, i morgon om jag har ork eller lust rättare sagt..  Försöker få tag på Ebba men det går inte bra.. Var är alla när man behöver en o prata med? Faen!

O mina sms går tydligen inte fram te Tina, jag som skickat som en dåre de senaste timmarna.. Men men.. ska nog försöka lite till med att få tag på Ebba om int så går jag o sover i 1000000 år!!





Ville bara lägga upp en bild på min mamma som är så stark att gå genom min pappas död och att ha gått igenom en massa. Du är jättestark mamma och jag är så glad att du är JUST MIN mamma!  <3

DU har tre underbara barn som finns och ställer upp i vått och tortt och vi sviker dig aldrig liksom du sviker aldrig oss! Jag menar detta med HELA mitt hjärta : JAG ÄLSKAR DIG, MAMMA! <3


RSS 2.0