I miss you

Ska snart till skolan, sen blire o springa in på ICA sen hem o äta o ja, inte mycket.. E så jävla seg efter i lördags alltså, hur är d möjligt? :p



Jag o Dennis på väg till festen i lördags..




i miss you..



Orkeslös

Vi skulle ju tvätta o städa häromdan.men d gick ju sämre till. Tvättmaskinerna e trasiga o då har man ingen lust o städa.. Så i morgon blir d städning iaf o IKEA. Sen blir d Anna o Dennis kväll sen e de två skoldagar framför mig sen åker jag hem till mamma o hjälper henne o packa osv sen ska jag sno hennes tvättmaskin så jag får alla kläder tvättade, det behövs nu.. Saknar TinA o våra promenader, våra tre/fyra timmars McDonals visit.. Nej nu säger jag natti..

Spöken

Det har hänt väldigt mycket saker på kort tid.. Vänner har hittats o ngt gått stupade.. Vissa finns kvar men känns som jag måste säga stopp för jag är ingen man bara har i vissa lägen, jag vill finnas jämt.. Några bara ljuger och anklager en för en massa skit som man inte ens gjort, hur moget är det på en skala..? Mamma har hittat ny lägenhet o jag hoppas hon får en bra start o kommer må bra så småningom.. Inte lätt att lita på någon man/kille igen efter en sån här grej.. Känns som jag börjar bli knäpp med alla dessa tankar i huvudet.. Känns som jag inte räcker till för Dennis, TinA, Lisa, mamma o Magnus o lilla Felicia.. Känns som jag e gjord för ngt större än detta, värd mycket bättre..

Natt sveda

Jag känner mig så dum ibland.. Känns som jag kritiserar, tvingar, ändrar den personen om o om igen men samtidigt känns det som jag blir sviken om o om igen.. Vad ska jag göra?

Städa

Ja, igår kom Dennis hem så jag fick lov o ställa mig vid spisen för han var så hungrig :P O en massa sprit så nu vet å faen vart man ska göra av allt känns d som :P Men men, jag fick en liten present åxå (A) Tihih! *K Ä R L E K*

Nåväl, idag ska vi tvätta vid 12 så nu ska jag äta lite frukost o se ghost whispers. TinA du som fått mig o fastna igen :P


Medans d blir tvättdags ska de åxå städas ^^ O vattna blommorna på bokhyllan nu när dennis äntlligen e hemma :P  hehehe


e åxå sugen på å ändra layout men d är ju så jävla mycket som ska ändras, så palla när jag bara tänker på de :P


BTW NÅGRA IDEÉR PÅ VAD MAN KAN GÖRA PÅ SIN TVÅ ÅRS DAG?

snart äre jubelium

20 idag, alltså en månad kvar tills det är två år sen man blev ihop med sin älskling..

Tiden går så fort..


 


Can you imagine?
What would happen?
If we could have any dream
I'd wish this moment
Was ours to own it
And that it would never leave
Then I would thank that star
That made our wish come true (come true) oh yeah
'Cause he knows that where you are
Is where I should be too

Right here, right now
I’m looking at you and my heart loves the view
'Cause you mean everything

Right here, I promise you somehow
That tomorrow can wait for some other day to be (to be)
But right now there’s you and me

If this was forever what could be better?


en trött uppdatering

Ja jag vet, dålig uppdatering.. men jag har då inte haft tid.. I måndags stack jag till Udden o hjälpte magnus med taket sen var jag med mamma o felicia o vi drog till lek o bus landet o d var super skoj.. De ska vi göra om!! Får då hoppas d är mer barn där, för när vi var där så var vi själva :P ganska skönt d med men ändå lite roligare för felicia i sin egen ålder ksk?




Just ja, jag o felicia gick o köpte en blomma till mamma o skrev
"Grattis till att du har fått lgh, du ser allt löser sig.. Älskar dig Anna o Felicia"



Efter d drog jag hem till örebro på onsdag eftermiddag/kväll o då vare bara dusch o säng som var i min värld å sen på torsdags morgon kom Martin vid kvart i 9 lr tidigare minns inte fick upp Dennis sen kom Jon o då åkte vi mot gislaved o släppte av martin sen drog vi vidare till gekås o med martins vägbeskrivning vare inte lätt :P men tur d finns mobiltelefoner idag... vi kom fram ialf men ingen vinterjacka hitta vi till Dennis för d var d som var huvudmålet :P Men men, sen kom Jons mamma o hämta de vid ica vid ullared och d var svårt att släppa Dennis kan jag säga.. Jag är van vid att JAG åker bort inte att HAN åker bort.. så att sova själv nu är SKIT svårt.. Men har ialf heffis nu o musik o ska se timon o pumba tänker jag.. då ksk jag kan somna.. ska bara försöka komma ihåg att sätta på automatisk avstängning när filmen e klar sen..

efter att jag sa hejdå till Dennis o jon så drog jag till TinA o plocka upp henne o hennes pappa så vi drog in till ullared igen och shoppade loss!! :) sen vart d god mat och en massa prat ^^ dock blev min säng nerpissad och jag fick en ny piercing och ja, men det slår inte att jag fick träffa TinA.. måste göra de oftare, hon gör mig så ja jag vet inte hur jag ska förklara.. Hon är nog en av de jag kan vara mig själv med utan att skämmas eller ngt dylikt.. lite svårt att sova nu åxå för jag o tina har somnat till gost whispers och jag HATAR att vara hemma själv speceillt när jag ska sova, tror jag hör en massa ljud och att nån ska bryta sig in så ja usch får verkligen hoppas att dessa dagar går fort ändå..



I morgon är prioriteten att göra läxan färdig sen tänkte jag faktiskt städa lite, sen får vi se vad jag hittar på ^^

inte så livat

Jaa, morgonen var väl inte så livad, både Filip och Dennis är bakfulla och Filip ska hem men det verkar inte gå någe bra :P Så vi satte på en film, skit bra faktikst!

Nu sitter jag och försöker utveckla min läxa lite sen blire mys med Dennis ^^ Sen låter jag han spela lite medans jag ska se "Ensamma mamma söker" ^^ Tänker då inte tvinga han att se det =P

Nej nu ska jag försöka få lite gjort här innan tiden rinner bort..

Försökt också få tag på brorssonen Charlie för att få bilderna från förr förra lördagen men inte gått så bra, dock :(


flyttlass

"Allt ordnar sig.." Mamma har fått tag på lgh så i november blir d flyttlass^^ Skönt ändå d ordnar sig för henne! <3 Hon e värd de efter all skit som har hänt <3

Filip är här över helgen så d vart fest igår hos Emil o Björn för Fille och Dennis jag satt hemma och försökte skriva klart läxan men gick inge bra så idag så skare bli gjort!!

Annars händer d väl inte så mycket..


  1. Läkarbesök imorgon
  2. Dennis till AF
  3. Packa för att åka ner till TinA
  4. GEKÅÅÅÅS <3

Ånglok

Orkade inte uppdatera igår så gör d nu ist ^^

Gick upp vid 08 för att gå till läkaren kl 9 och d gick bra var klar vid kvart i tio och sen trallade jag upp till magavd och förnyade recept så jag får d nästa vecka nångång! (Y)

SEn hem en snabbis och iväg för att luncha med mentorn, åt jättegod bakad potatis, tack så hemskt mycket!! =) Vi pratade och pratade och pratade kändes om tiden bara flög iväg :o

Sen åkte jag till Lisas jobb och hämtade Mojje och var hemma ett bra tag sen åkte jag jämt till Ebba och hämtade ny installations skiva till datorn och alltså, den går så tyst nu ^^ Men är skit ovan vid detta nya windows.. När folk skriver till mig så blinkar bara själva MSN symbolen.. D kommer inte upp att just t.ex. Lisa skriver lr ngt. En aning irriterad :P Så jag ska försöka hålla lite uppskik på symbolen ^^ Om inte så får vi ha tålamod tills jag lär mig det ^^

Sen så åkte jag o solade hade planerat d hela dan kändes d som.. Så d var nice.!! =) Sen åkte jag hem och fixade mat åt mig, för Dennis hade käkat innan mig så kollade jag på det där på fyran, djungel grejs och sen på femman pirates of caribean filmen :P Å sen kollade jag kort på den där 11e september 2001 filmen, har inge minne vad den hette nu men den var bra..

Sen vart d att nanna kudde så ^^

Så skönt att bara sitta här och inte höra ett skit, datorn är helt tyst förut så lät den som ett annat jävla ånglok, haha!

SHOOOOES

Har tråkigt.. Vaknade som vanligt halv nio sa ju att jag skulle göra d, eller hur Lisa? :P Nåväl, jag gick upp för att pyssla lite med min idé och det har gått framåt lite småfix till så får vi se vad mentorn säger i morgon :) Dock kan jag ju inte skriva ut på färg så d blir svartvit men men..

Tänkte vika tvätt men lite svårt när Dennis blockerar hela sängen så gab faen i det.. Gjorde frukost och satt o njöt ^^ Fast så jävla irriterande att visdomständerna växer för all skit fastnar ju där :P PALLA?!

Lisa ringde nu nyss o sa att hon e snart på G, vi ska te Marieberg o kolla SHOOOOES!! ME LIKE!



Bjuder på en nytagen bild.. Tingeling!


Fartfyllda dagar

Känns som det var evigheter sen jag skrev :P

Har vart på föreläsningar både måndag och tisdag och igår så var d roligaste! Hehe!!

Var o handlade i måndags eftermiddag efter jag kom hem så nu är allt proppfullt igen.. Någonstans nära oss så håller de på att renovera nånting med vattenledningarna i badrummet nånstans så d luktar APA i vårat badrum.. FY FAEN!!  Drömde dock i natt att de vart tvungen att riva upp vårat badrum igen, nej fy faen!! ALDRIG IGEN!! Då flyttar jag faen!!

Längtar hem också till mamma :( Hon behöver min hjälp men jag kan inte åka :( Ska till läkaren på fredag och måndag sen ska jag ha lunch träff med min mentor på fredag också så.. Har faen bråkat med dem om att få läkartid så nu ÄNTLIGEN får jag en.. Efter en massa slit, faen!! Usch!

O sen ska jag till falkenberg på onsdag för dennis o jon ska vidare till tyskland på torsdag så jag ska sova hos TinA, längtar som faen alltså!! :P Sen har TinA lovat mig att hänga med till Gekås.. Wihoo! Det jag vet att jag ska köpa är ialf en VINTERJACKA, skor och handväska sen vet jag inte :P haha eller jo.. EN massa AXE elr vad de nu heter till Magnus.. Han vart lite besviken att jag bara köpte en sist :P Haha!  Nåväl.. Sen ska jag hem igen på lördag eller något får se vilken dag d blir för jag har LITE att fixa.. 

Igår var jag och åt lunch på JAVA med tre tjejer, jätte trevligt!! :)

Sen vart d lite föreläsningen igen sen så drog jag o Sara på stan för att kolla handväska åt mig, men hitta jag de? Nää, men jag köpte allt annat känns de som :P Sen drog jag hem och jag o Dennis drog på BIO och såg HARRY POTTER så nu har jag ÄNTLIGEN sett den! :P Haha, lite besviken dock så får hoppas att nästa film är bättre!!

 


Sen så drog vi hem och la oss på soffan och jag somnade som vanligt där :P

Just d, bilder på blommorna som jag lovat! :)


Back to school

Sitter här i gryningen, haha inte riktigt så.. Vaknade av att solens strålar nådde längre och längre in i sängen så jag vaknde innan klockan ringde så tyckte de var lika bra att gå upp var ju ändå bara 20 min lr ngt..

Gick upp och fixade mig och kollade lite lgh åt morsan och så och nu ska jag sätta mig vid teven ett tag och äta frukost och sen om typ en timma då ska jag iväg till skolan.. Så är väl hemma runt 17 idag..

Hoppas ni överlever utan mig^^ Hehe


Maaarken

Ja igår var vi på marken i Filipstad och vi åkte te Mats och träffade min tre JÄTTELÅNGA brorssöner, sa åt dem att de får banne mig sluta växa nu :P

Jag lät grabbarna gå själva så gick jag med mamma, berra, magnus och felicia.. Vi åkte karuseller, kollade på ALLA leksaker.. :P sen vart d klubba, våfflor, korv, dricka o regn o regn o regn men d var trevligt ändå! :)

Sen så köpte jag blommor :) d kommer bild senare ^^

Ja, så idag ska jag kolla egenom alla anteckningar osv sen blire o gå te skolan imårn och tisdag.. annars ska jag ligga på soffan o se de andra filmerna av aliens.. började se ettan i förrgår sen tvåan o halva trean igår så jag ska se fortsättningen av trean och sen fyran idag äre tänkt :P


Efter klok

Hmm, det är verkligen lätt att vara efter klok..

Saker o ting jag har gjort i mitt liv är jag verkligen inte nöjd med och jag ber så hemskt mycket om ursäkt till dom som har råkat ut för det.. 



test

Hehe gjorde ett test på FB om värmlänska ord ^^ O tänk vilken förvåning d vart när det stod " ÄKTA VÄRMLÄNNING" .. Or not^^ Haha  Kan ni någe av dessa?  :)


Vad betyder "tölig"?
2.
Vad betyder "glint"?
3.
Vad betyder "bös"?
4.
Vad betyder "stri"?
5.
Vad betyder "feschlig"?
6.
Vad betyder "jämt"?
7.
Vad betyder "jolappel"?
8.
Vad betyder "butta"?
9.
Vad betyder "stönig"?

Hujedamej

Idag har jag gjort ngt känns d som. Jag har gjort uppgifterna, bilförsäljaren coh detaljhandlaren och expditor/kiosk.. D var lätt och haha bilhandlaren haha så sjuk! Men men, d var lärorikt ialf!! Har skrivit och skrivit och ändrat och ändrat och pysslat men fick ihop det till en sida ialf så nu är den inskickad.. !!

Har också lagat mat och klippt Dennis idag så nu behövs d bara färg så blir han super snygg igen! Fast d är han ju alltid men just nu ser det liiite roligt ut ^^

Fick höra att mamma hjälper den där människan ialf, visst det är svårt att veta vad man ska göra när man är sårad och allt men vad tusan!? Hjälpa en att flytta? Näe du!! Där går ialf gränsen tycker jag!!

Nu de kommande dagarna blir d inte mycket utan bara ta d lungt tror jag.. Nej lr jo, i morgon ska jag en sväng till skolan för att lämna studieförsäkran så jag får CSN pengarna.. ^^ D är nice!! Sen på lördag ska vi till Filipstad på marken troligen, lr jag hoppas d! Beror helt på om jag får CSN pengarna på fredag, får hoppas d ialf!! Hon sa att d kan ta ifrån 2-3 bankdagar så ska faktiskt fråga de på skolan ifall de kan FAXA in studieförsäkran till CSN så kanske det går lite snabbare, kan ju hoppas d ialf :)

Nu ska jag nog lägga mig på soffan ett tag och vila min rygg fick så ont i den helt plötsligt. :(

Tingeling så länge..

Saknar mamma brorsan och Felicia.. <3



RSS 2.0